Apollo 14 flexplekken

Apollo 14 is in 2018 door de gemeente Den Haag geopend in de Binckhaven, de startup hub van Den Haag voor impact ondernemers en is onderdeel van ImpactCity Den Haag.

ImpactCity biedt een uitgebreid scala aan dienstverlening en met een groot internationaal netwerk faciliteert de gemeente ondernemers in Den Haag die werken aan vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld vrede, recht, veiligheid, water, voedsel en duurzaamheid, onder het motto “doing good & doing business”.

Apollo 14 is de fysieke plek in de stad waar je de ImpactCity community ontmoet. Daarnaast bieden diverse partijen er vrijblijvend hun dienstverlening aan en kan iedereen hier een event, vergadering, brainstorm, meetup, workshop, training, presentatie of ander type bijeenkomst organiseren te midden van impact ondernemers.

Wil je flex werken te midden van deze community? Dat kan! We hebben abonnementen van 2 dagen en 5 dagen in de week. Reserveer hieronder jouw flex plek.

Voor vragen over Apollo 14 en ImpactCity kunt u contact opnemen met de community manager van Apollo 14 Fransje de Gelder.

Flexplek

Een flexibele werkplek voor 2 of 5 werkdagen per week
Flexplek
Vijf dagen per week

€ 150,- per maand incl. internet excl. toegangspas (eenmalig € 15,-).

Twee dagen per week

€ 90,- per maand incl. internet excl. toegangspas (eenmalig € 15,-) (De 2 dagen gelden per week en dus niet gemiddeld per maand. Niet gebruikte dagen worden niet meegenomen naar de daarop volgende week/maand).

Huurtermijn

Na het verstrijken van deze periode wordt deze overeenkomst voortgezet van kalendermaand tot kalendermaand met opzegtermijn van één maand.

Voorzieningen

In de kosten voor gebruik voorzieningen zijn onder meer de volgende diensten opgenomen:

  • Begane grond: Leestafel, Ontvangstruimte

  • 1e verdieping: leestafel, zithoek

  • 2e verdieping: daktuin

  • 4e verdieping: coffeecorner, werkruimte (bureau + stoel), keuken

  • Algemeen: WiFi, (leverancier Zerospace), Gebruik beveiligd netwerk (leverancier Zerospace), Energiekosten (gas, water en licht), Beveiliging (1 toegangspasje, leverancier Zerospace), Standaard ICT en AV voorzieningen, Schoonmaak, Toegang tot de ruimte op werkdagen van 8 uur tot 20 uur